Zoek
Sluit dit zoekvak.

Guus Meeuwis opnieuw op 1 in de Top 900

De stemmen voor de Top 900 zijn geteld door Omroep Brabant. Op welke 900 liedjes hebben de Brabanders gestemd? Ondanks een sterke lobby-actie van Frans Bauer, blijft het nummer ‘Brabant’ van Guus Meeuwis toch de nummer-1. Dat bleek donderdag tijdens de bekendmaking van de Top 900 van Omroep Brabant.

Omroep Brabant: “De strijd tussen de twee Brabantse zangers heeft beiden geen windeieren gelegd. Guus weet maarliefst twintig keer de lijst te halen, tegen zestien in de editie 2010. Frans Bauer maakt een sterke opmars mee. Frans komt in deze Top 900 zeventien keer voor en weet voor het eerst sinds jaren weer door te dringen tot de top tien.”

De Top 900 van 2011 kent 82 nieuwe binnenkomers. De Top 900 is vanaf maandag 22 augustus twee weken lang te horen, van maandag tot en met vrijdag tussen negen en zes uur, met de presentatoren Richard van den Beld, Martin Volder en Maarten Kortlever. In het tussenliggende weekend draait Hubèrt Mol net als vorig jaar in ‘De Reservegetallen’ nummers die de lijst net niet hebben gehaald. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten