Nieuwe tv-zender 192TV voor 45-plusser

Op 31 augustus gaat een nieuw tv-station vanstart, 192TV. Deze datum is gekozen omdat 31 augustus in het geheugen van menig muziekliefhebber staat gegrift als “The Day The Music Died”. Op die datum in 1974 moesten zowel Radio Veronica als Radio Noordzee van de Nederlandse regering haar radio-uitzendingen per direct staken.

92TV is vanaf 1 september 24 uur per dag landelijk te zien met ‘golden oldies’ op televisie  via Ziggo, Caiway, Cai Harderwijk en Glashart Media.

192TV is een initiatief van Ad Bouman, Rene Kroon en Bert van Breda. De officiële opening wordt verricht door Gerard Renkema, Burgemeester van Nijkerk en hit zanger Demis Roussos, die hiervoor speciaal vanuit Griekenland overkomt.

Ad Bouman, Rene Kroon en Bert van Breda willen met het oprichten van 192TV een nieuwe tv-zender in de markt zetten die de fans van muziek uit het verleden weer laat genieten van hun favoriete artiesten, maar tegelijkertijd ook informatie geven over die artiesten; waar treden onze helden nog op en welke nieuwe cd is er van ze verschenen.

192TV wordt een tv zender voor de 45-plusser. Behalve bekende liedjes van de jaren ‘60 en ‘70 zullen ook hits gedraaid worden uit de jaren ‘80, ‘90 en het zelfs uit het nieuwe millennium, compleet met de originele jingles van Radio Veronica. [RadioWereld.NL]