Search
Close this search box.

WK atletiek bij de NOS op radio en tv

Ook de NOS staat in de startblokken voor het WK atletiek in Deagu (Zuid-Korea): vanaf zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september is het sportevenement te volgen op radio en tv. Op alle WK-dagen is er tussen 12.00 en 15.00 uur een extra editie van NOS Studio Sport op Nederland 1, waarin alle grote finales live te volgen zijn.

Voor de atletiekliefhebbers die overdag niet in de gelegenheid zijn om te kijken, volgt aan het begin van de avond een extra lang NOS Sportjournaal met onder meer de hoogtepunten van die dag.  

Radio 1
Ook de Radio 1-luisteraars hoeven niets te missen van het WK. De onderdelen waar Nederlanders in actie komen zijn doordeweeks via flitsen in de lopende programmering te volgen.

Ook in de reguliere uitzendingen van Langs de Lijn is er veel aandacht voor de ontwikkelingen in Zuid-Korea. Op werkdagen is Langs de Lijn te beluisteren tussen 22.00 en 23.00 uur. Op zaterdag begint de uitzending om 16.30 uur, op zondag is het programma te beluisteren vanaf 14.00 uur.

Het commentaar op televisie en via Radio 1 komt afwisselend van de vaste atletiekspecialisten: Léon Haan, Stefan Verheij en Andy Houtkamp. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten