Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam FM deejay door te veel drank over de kop

Ivo van Breukelen, deejay van het landelijke commerciële radiostation Slam FM, is zondagochtend met zijn auto over de kop geslagen op de snelweg A12 bij Woerden, zo meldt Woerden.tv. Het rijbewijs van Ivo van Breukelen is door de lokale politie ingenomen omdat de Slam FM deejay veel te veel had gedronken. De deejay raakte bij het ongeval niet gewond.

Ivo van Breukelen vertelde zijn verhaal zondagavond aan de luisteraars van Slam FM. Volgens Woerden.tv was de deejay in slaap gevallen omdat hij te veel had gedronken.

Hij liet tegenover de hulpverleners weten dat het niet normaal was dat de weg was aangepast, zo meldt Woerden.tv. Er zat plotseling een bocht op de A12 in de weg. Hij nam zonder het door te hebben de afslag Woerden op de A12 waar hij helemaal niet naar toe moest. Van Breukelen is zo’n 30 meter van de weg in het bos geschoten. Het rijbewijs van de Slam FM deejay is ingevorderd.

“Ik ben echt een domme eikel geweest. Wat ik gedaan heb kan niet en moet niemand doen. Ik heb mijn lesje wel geleerd”, aldus de geschrokken van Breukelen.

“Ik leef nog, maar ben echt een hele domme eikel geweest. Bedankt iedereen voor de steun/preek.” De deejay zal maandag in zijn radioprogramma ‘De avondploeg’ ook veel aandacht besteden naar aanleiding van de hele gebeurtenis. [RadioWereld.NL]