Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 donderdag live vanaf Top 100 DJ’s Awards

Voor de eerste keer in de geschiedenis is de bekendmaking van de winnaar van de “Top 100 DJs Award” in Nederland live op de radio te horen. Dennis Ruyer zal tussen 22.00 en 00.00 uur live verslag van de bekendmaking op Radio 538. Het nummer 1 station van Nederland is exclusief radiopartner van deze DJ Mag Top 100 award-uitreiking.

De DJ Mag Top 100 award-uitreiking vindt donderdag (20 oktober) plaats in Amsterdam. 538 Dance Department DJ Dennis Ruyer is ter plaatse en doet tussen 22.00 en 00.00 uur live verslag van de bekendmaking van de nieuwe “Beste DJ van de Wereld.”

538 Dance Department DJ Dennis Ruyer: “Het radiostation heeft een langdurige verhouding met het begrip ‘nummer 1′ en slaat nu de handen ineen met de nummer 1 DJ lijst van de wereld. Dit vieren we tijdens het Amsterdam Dance Event met de beste DJ’s op Radio 538.”

Onder meer Armin van Buuren, Fedde Le Grand en Markus Schulz komen draaien op het speciale feest. De winnaar van de verkiezing is verkozen via een publieke poll op de top 100 DJ’s-website. De poll is inmiddels gesloten.

Kiezers kregen de kans om op hun favoriete vijf DJ’s te stemmen. Tijdens de poll van 2010 werd bijna een half miljoen stemmen uitgebracht, afkomstig uit meer dan 167 landen. De verkiezing is daarmee verreweg de populairste DJ-poll ter wereld. Vorig jaar werd Radio 538 jock Armin van Buuren voor het vierde jaar op rij verkozen tot “Beste DJ van de Wereld.” [RadioWereld.NL]