Search
Close this search box.

Yvon Jaspers in ‘Kwestie van kiezen’

RTL presentator Rick Nieman legt aanstaande zondag Yvon Jaspers een aantal dilemma’s voor over werk, privé en actualiteit in ‘Kwestie van kiezen’. Aan de hand van doordachte, geestige en soms pijnlijke dilemma’s probeert Nieman te weten te komen wat haar nu echt beweegt.

Voordat Jaspers de kijkcijferhit ‘Boer zoekt vrouw’ ging presenteren, maakte ze vooral programma’s voor kinderen. Ze werkte voor ‘Het Klokhuis’ en was het gezicht van de kinderprogrammering van de KRO. Ze presenteerde verder voor BNN het programma ‘Over mijn lijk’ waarin jongeren gevolgd werden die op korte termijn zouden overlijden.

Voor de KRO volgde ze in ‘XXS’ een groep anorexia patienten. In haar nieuwe programma ‘Liefs uit…’ richt ze zich op de liefde tussen Nederlanders en buitenlanders. Voor haar televisiewerk ontving ze 4 Zilveren Televizier-sterren.

Zondag moet Yvon Jaspers kiezen: verliefde boeren of verre liefdes? Is ze liever de beste moeder of liever kijkcijferkoningin? Kiest ze voor warme appeltaart of voor hete sex? De uitzending ‘Kwestie van kiezen’  begint om 21.30 uur bij RTL4. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten