Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carlo en Irene nog minstens vier jaar bij RTL 4

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn ten minste tot 2016 op de buis te zien. Het televisieduo tekende vrijdag een nieuw, vierjarig contract bij RTL 4. “Als je al zo lang samen gelukkig bent, dan heb je een goed huwelijk.” “Ik ben blij dat we de huidige successen kunnen voortzetten en daarnaast de kans krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan”, reageert de 44-jarige Moors.

Haar 42-jarige televisiepartner noemt het ‘geweldig om het tv-huwelijk met Irene voort te kunnen zetten’.

Boszhard en Moors vormen al jaren een succesvol duo op de Nederlandse televisie. Ze begonnen samen bij Telekids en waren daarna te zien in onder meer Life & Cooking en Zie Ze Vliegen. Vrijdag gaat een nieuw seizoen van De TV Kantine, waarvoor de twee vorig jaar de Gouden Televizier-Ring kregen, van start. In de show persifleren ze bekende Nederlanders.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Carlo en Irene zijn door en door verbonden met RTL 4. Daarom zijn we blij dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten. Carlo en Irene zijn zeer getalenteerd en met hun ruim twintig jaar ervaring als programmamakers durven ze keer op keer hun nek uit te steken, hetgeen resulteert in bijzonder mooie en succesvolle producties. Zij spelen dan ook een belangrijke rol binnen RTL 4 en zullen dat blijven doen.”

Irene Moors: “Als je al zo lang samen gelukkig bent, dan heb je een goed huwelijk. Dat geldt zowel voor mijn werkrelatie met Carlo, als voor mijn samenwerking met RTL 4. Ik ben blij dat we de huidige successen kunnen voortzetten en daarnaast ook de kans krijgen om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jezelf blijven vernieuwen is belangrijk . Maar dan heb je wel een zender nodig die je daarvoor de kans geeft. Ik zie mijn tv toekomst vol vertrouwen tegemoet en heb er ontzettend veel zin in.”

Carlo Boszhard: “Ik vind het geweldig om het tv-huwelijk met Irene, dat ons zo dierbaar is, voort te kunnen zetten. Ik ben ook erg blij met RTL waar we een zeer goede band mee hebben. We kunnen alles bespreken, krijgen kansen en kunnen telkens nieuwe stappen zetten.” [Novum/RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten