Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Zwarte Lijst van Radio 6 ook op TV

De NTR geeft zaterdag 17 maart met een tv-programma op Nederland 3 (23.00 uur) het startsein voor de derde editie van ‘De Zwarte Lijst’ van de publieke zender Radio 6 Soul & Jazz. Twee uur lang duiken Radio 6 deejays in de zwartste muzieklijst van Nederland, waarbij zij vertellen over hun soulhelden aan de hand van uniek archiefmateriaal.

Gerard Ekdom vertelt bijvoorbeeld over zijn liefde voor de Isley Brothers en Leo Blokhuis over zijn favoriete Soul Train opnamen. Aan de hand van reportages nemen Andrew Makkinga en Winfried Baijens de kijkers mee naar artiesten uit de Zwarte Lijst, zoals Sharon Jones, Gregory Porter, Kyteman, Michael Kiwanuka en Ntjam Rosie. De presentatie is in handen van Sylvana Simons.

Radio 6
Vanaf 17 maart 00.00 uur tot en met 23 maart 19.00 uur hoort de luisteraar De Zwarte Lijst op Radio 6 Soul & Jazz met de favoriete zwarte muziek van luisteraars, met in de laatste uurtjes op vrijdag de Top 10.

De Zwarte Lijst wordt op vrijdagavond 23 maart van 19.00 – 01.00 uur afgesloten met een afterparty vanuit de Westerunie in Amsterdam. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten