Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erik van der Hoff presenteert De Schat van De Oranje

SBS6 blijft zoeken naar nieuwe tv-programma’s die veel kijkers gaan scoren. Dit keer komt SBS6 met De Schat van De Oranje. Het nieuwe tv-programma wordt gepresenteerd door Erik van der Hoff en is vanaf vrijdag 30 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6. In De Schat van De Oranje zoekt men bijzondere uitdaging voor dertien bekende schatzoekers.

Verschillende Nederlanders gaan in De Schat van De Oranje op zoek naar een VOC-schat.

De deelnemers moeten puzzelen en speuren om informatie over de locatie van de schat te verzamelen, maar ook tactisch spelen.

Met wie deel je je informatie en met wie niet? Wat is jouw kennis waard en wie kun je vertrouwen?

Elke week moet er na de eliminatieronde iemand naar huis. Na tien weken schatzoeken spelen drie mensen de finale waarin de slimste schatgraver 35.000 euro wint.

Bekende Nederlanders
De bekende gezichten die de strijd met elkaar aangaan, zijn Emile Ratelband, Babette van Veen, Thomas Berge, Liza Sips, Horace Cohen, Nadia Palesa Poeschmann, Rob Geus, Prinses Inge, Hugo Metsers jr, Euvgenia Parakhina, Mark Huizinga, Marloes Coenen en Janice.

Ze worden in twee teams gedropt op het eiland. Door de groeps- en individuele opdrachten te winnen en tactisch te spelen, kunnen de kandidaten steeds dichter bij de schat komen. Op hun persoonlijke schatkaart houden ze aanwijzingen bij. Aan het einde van elke aflevering vindt de eliminatieronde plaats. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten