Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaarbeurs Utrecht Marathon live op RTV Utrecht

De regionale zender RTV Utrecht doet ook dit jaar weer live verslag op radio en televisie van de ‘Jaarbeurs Utrecht Marathon’ en de ‘RTV Utrecht 10 kilometer Run’ die maandag 9 april, Tweede Paasdag, gehouden worden. De live uitzending begint om 10.00 uur ’s ochtends en duurt tot 16.00 uur ’s middags.

TV
Presentatrice Mari Carmen Oudendijk zal vanaf 10.00 uur de RTV Utrecht kijkers vanaf een podium op de Croeselaan op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Verder staat sportverslaggever Koert Westerman bij de start/finish en René van den Berg doet verslag vanaf de motor in de wedstrijd. Aletha Leidelmeijer doet verslag vanaf het Domplein. Bert Kous verzorgt het commentaar van de marathon samen met atletiektrainer en coach Rob Veer.

Radio M
Dit jaar is er extra aandacht voor de deelnemers van de RTV Utrecht 10 kilometer Run. Radio M Utrecht zal op Tweede Paasdag al vanaf 08.00 uur ’s ochtends aandacht besteden aan de marathon. Een samenvatting van het sportieve evenement is vanaf 17.10 uur, daarna ieder uur opnieuw, bekijken op RTV Utrecht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten