Search
Close this search box.

Ratelband en Berge voor SBS op onbewoond eiland

Emile Ratelband en Thomas Berge hebben zich voor SBS 6 genesteld op een onbewoond eiland. De positiviteitsgoeroe en de zanger zijn twee van de dertien BN’ers die deelnemen aan het nieuwe programma De Schat van de Oranje, maakte SBS woensdag bekend. De eerste aflevering wordt 30 maart uitgezonden.

Ook acteurs Babette van Veen, Liza Sips en Hugo Metsers jr. en vechtsportster Marloes Coenen gingen op een Thais eiland op zoek naar de schat van het VOC-schip de Oranje. Horace Cohen, MTV-presentatrice Nadia Palesa Poeschmann, realityster prinses Inge, danscoach Euvgenia Parakhina, judoka Mark Huizinga, ontwerper Janice en keurmeester Rob Geus maken het deelnemersveld compleet.

Geus is blij dat hij in het programma zijn kwetsbare kant kan laten zien. “Iedereen die me alleen maar kent als de strenge keurmeester zal zien dat ik wel degelijk ook een gevoelig mens ben”, vertelt Geus aan het AD.

Volgens Thomas Berge kan in de realityshow niemand zich anders voordoen dan hij is. “Wat mooi is, is dat je met allemaal ego’s zit op een eiland. Iedereen wil normaal zijn of haar mooie plaatje laten zien”, aldus de 22-jarige zanger. “Dat gaat daar niet meer. Je ziet ze allemaal op hun puurst.” [Novum/RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten