Zoek
Sluit dit zoekvak.

Linda de Mol baalt van Duitse kijkcijfers

Linda de Mol is ‘goed chagrijnig’ van de slechte kijkcijfers van The Winner Is in Duitsland. De Mol presenteert de Duitse versie van de talentenjacht, die werd bedacht door haar broer John. “1,6 miljoen kijkers in Duitsland is echt niet goed, dat was een behoorlijke domper. Ik ben er een paar uur goed chagrijnig van geweest”, aldus Linda de Mol

“Na een paar uur heb ik mezelf op m’n donder gegeven. Er zijn ook mensen met echte problemen”, alsdus De Mol aan RTL Boulevard.

De Mol moet toegeven dat ze in Nederland verwend is als het om kijkcijfers gaat. “Het hoort ook gewoon bij je carrière dat je af en toe onderuit gaat. Misschien is het ook wel eens goed om weer met je neus op de feiten te worden gedrukt.”

Linda kluisterde in de jaren negentig miljoenen Duitsers aan de buis met shows als Traumhochzeit. “Ik heb daar tien, elf jaar nauwelijks iets gedaan”, relativeert De Mol het geringe aantal kijkers voor The Winner Is. Ook in Nederland wist de talentenjacht, die werd uitgezonden door SBS, nauwelijks kijkers te trekken.

Dat Sylvie van der Vaart beter in de smaak valt bij onze oosterburen, deert De Mol niet. “Ik vind helemaal niet dat Sylvie zout in de wonden strooit, ze heeft zich nergens negatief uitgelaten.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten