Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opwekking live uitgezonden door Groot Nieuws Radio

Voor de vijfde keer op rij zendt Groot Nieuws Radio pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen live uit. Interviews met onder anderen Joop Gankema (directeur Opwekking), Joël Voordewind (Tweede Kamerlid ChristenUnie) en andere sprekers worden aangevuld met verslaggeving en optredens van artiesten, zoals Kees Kraayenoord en Pearl Jozefzoon.

Groot Nieuws Radio heeft voor het eerst een eigen podium met een studio, waardoor presentatoren en hun gasten nog beter zichtbaar zijn. Hoewel de zender sinds zijn oprichting programma’s maakt vanaf Opwekking, worden de mogelijkheden ieder jaar groter.

“Wij staan fysiek op Opwekking, maar de luisteraars thuis zitten bij ons op de eerste rij. We doen er alles aan om hun het gevoel te geven er helemaal bij te zijn,” aldus directeur Nico Schipper.

Voor het eerst in vijf jaar tijd maakt de zender het technisch mogelijk ook de sing-in live uit te zenden. Luisteraars kunnen door de speciale programmering de hele Opwekkingsconferentie meebeleven. Uitzending vanaf Opwekking begint op vrijdag 25 mei om 18.00 uur en gaat door tot maandag 28 mei 18.00 uur. Op maandagavond worden de sing-in en de seminar van Tiemen Westerduin herhaald.

Groot Nieuws Radio
Groot Nieuws Radio is opgericht in 2007 en maakt 24 uur per dag en 7 dagen in de week christelijke radio. De zender is op 1008AM te ontvangen via de ether in Nederland en België. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten