Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTV Oost haakt aan bij Serious Request

Eind 2012 zal het ‘Glazen Huis’ van de 3FM actie Serious Request op de Oude Markt in Enschede worden geplaatst. Woensdagmorgen werd live op 3FM door het Rode Kruis het thema van Serious Request 2012 bekendgemaakt: het wereldwijd tegengaan van babysterfte.

RTV Oost is vooruitlopend op de landelijke actie een samenwerking aangegaan met Enschede Promotie, 3FM en het Rode Kruis, de organisaties achter Serious Request.

De omroep voor Overijssel zal in de aanloop naar Serious Request 2012 inzamelacties van particulieren en ondernemers die officieel in Enschede zijn aangemeld in heel Overijssel multimediaal gaan volgen.

Op die manier wil RTV Oost met name in het voortraject een structurele bijdrage leveren aan de inzamelingsactie, die in de dagen voor Kerstmis (18 tot en met 24 december) zijn hoogtepunt bereikt met de live uitzendingen vanuit het Glazen Huis. RTV Oost zal alleen officieel bij de organisatie aangemelde acties volgen. De verwachting is dat RTV Oost hiermee begin september zal aftrappen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten