Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mariëlle Koekenbier nieuwe presentatrice ‘EenVandaag’

Het nieuws- en actualiteitenprogramma EenVandaag heeft haar presentatieteam versterkt met Mariëlle Koekenbier. Mariëlle neemt vanaf vrijdag 27 juli –naast vast gezicht Gijs Rademaker- de presentatie van de onderzoeken onder het EenVandaag Opiniepanel voor haar rekening op Nederland 1 vanaf 18.15 uur.

Mariëlle Koekenbier werkt sinds medio 2011 als projectleider online bij EenVandaag. Ze is ook nauw betrokken bij de onderzoeken van het EenVandaag Opiniepanel van de Tros/Avro. “Ik ben onder de indruk van de kracht en betrouwbaarheid van het Opiniepanel en hoop dat ik de resultaten op een heldere wijze voor het voetlicht kan brengen.”

Hoofdredacteur Jan Kriek: “Het Opiniepanel is een belangrijke pijler van EenVandaag. Naast Gijs hebben we er nu een nieuw, vast gezicht bij dat de kijker zeker gaat waarderen.”

Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. De deelnemers beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen onder het EenVandaag Opiniepanel zijn na weging representatief voor zes variabelen, namelijk leeftijd, geslacht, opleiding, burgerlijke staat, spreiding over het land en politieke voorkeur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten