Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Vroege Vogels’ krijgt nieuwe naam: ‘Vroegere Vogels’

Het radioprogramma ‘Vroege Vogels’ wordt vanaf 15 juli voor vijf weken omgedoopt tot ‘Vroegere Vogels’. Presentatrice Janine Abbring is net teruggekeerd in Nederland na haar zware val en operatie. Zij moet nog geruime tijd revalideren. Daarom wordt het programma tijdelijk gepresenteerd voor diverse presentatoren op de muziek- en nieuwszender Radio 1.

Tijdens de afwezigheid van Janine Abbring en die van Menno Bentveld die met vakantie is zullen Ivo de Wijs, Inge Diepman, Karin van den Boogaert, Frank van Pamelen en Andrea van Pol elk een keer presenteren op zondagochtend om 08.00 uur bij de VARA op Radio 1.

— 15 juli – ‘Vroegere Vogels’ met Inge Diepman. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 1994 tot 1999. Toen presenteerde ze samen met Ivo de Wijs, nu solo.
— 22 juli – ‘Vroegere Vogels’ met Andrea van Pol. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2007 tot 2010. Toen presenteerde ze samen met Menno Bentveld, nu solo.
— 29 juli – ‘Vroege Vogels’ met Menno Bentveld.
— 5 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Ivo de Wijs. Hij was bij ‘Vroege Vogels’ van 1985 tot 2005. Toen presenteerde hij samen met achtereenvolgens Letty Kosterman, Inge Diepman, Margreet Reijntjes en Karin van den Boogaert, nu solo.
— 12 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Frank van Pamelen. Hij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2005 tot 2007. Toen presenteerde hij samen met Karin van den Boogaert, nu solo.
— 19 augustus – ‘Vroege Vogels’ met Menno Bentveld live vanaf het groenste popfestival Lowlands.
— 26 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Karin van den Boogaert. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2004 tot 2007. Toen presenteerde ze samen met achtereenvolgens Ivo de Wijs en Frank van Pamelen, nu solo. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten