Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dakar Pre-Proloog Valkenswaard bij RTL7

Op het Eurocircuit in Valkenswaard start zondag 11 november de negende ‘RTL GP Dakar Pre-Proloog’. De Nederlandse deelnemers van de Dakar Rally 2013 laten het publiek nog één keer zien wat ze waard zijn vóórdat zij afreizen naar Zuid-Amerika voor de beproeving in januari. De hoogtepunten van de Dakar Pre-Proloog zijn op zondag 18 november om 18.00 uur te zien bij RTL 7.

Dakar Rally op RTL7
De prestigieuze Dakar Rally start dit jaar waar hij vorig jaar geëindigd is. De really is ook in 2013 weer te zien op op RTL7. 

Op 5 januari 2013 klinkt het startschot in Lima, de hoofdstad van Peru. Na een tocht door Chili en Argentinië is op 20 januari de finish in Santiago, de hoofdstad van Chili.

Op 13 januari is in San Miguel de Tucumán in Argentinië de rustdag. Deze rustdag is van groot belang voor de deelnemers, omdat de woestijnetappes voor het eerst dit jaar aan het begin van de rally plaatsvinden. Tussen start en finish moeten de deelnemers een parcours afleggen van meer dan 8000 kilometer.

De herhaling van de hoogtepunten van de Dakar Pre-Proloog zijn op zaterdag 24 november om 15.25 uur te zien bij RTL 7. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten