Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw seizoen van ’Dit Was Het Nieuws’

Harm Edens, Raoul Heertje en Thomas Acda geven vanaf zaterdag (8 september) weer, samen met wisselende gasten, hun satirische kijk op de actualiteit in een nieuw seizoen van ’Dit Was Het Nieuws’. Inmiddels het vierde seizoen bij RTL 4. In de eerste aflevering zijn interviewer Frénk van der Linden en ex-wielrenner Thijs Zonneveld te gast.

Andere gasten in het nieuwe seizoen zijn onder anderen: de ‘Topchefs’ Robert Kranenborg & Julius Jaspers, zanger Guus Meeuwis en presentatrice Dione de Graaff.

De eerste uitzending van ’Dit Was Het Nieuws’ is zaterdag tussen 22.10 en 23.10 uur bij RTL 4. Naar het voorgaande seizoen keken gemiddeld 1,5 miljoen mensen per aflevering. 

Elke aflevering zijn er twee gast panelleden, voor elk vast panellid één. Dit zijn bekende Nederlanders uit de wereld van de literatuur, politiek, sport, media, theater of wetenschap. Hoewel ‘Dit Was Het Nieuws’ de structuur van een quiz heeft, draait het programma vooral om de knap bedachte grappen die betrekking hebben op de actualiteiten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten