Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boissevain en Van Deudekom in Wie Is de Mol?

Acteur Daniël Boissevain en cabaretier Joep van Deudekom nemen deel aan Wie Is de Mol? Ook presentatrice Zarayda Groenhart en presentator Tim Haars zijn vanaf januari te zien in het nieuwe seizoen van het Avro-programma waarin bekende Nederlanders opdrachten moeten uitvoeren.

Andere deelnemers zijn schrijfster Paulien Cornelisse, operazangeres Tania Kross en cabaretier Carolien Borgers. De laatste twee kandidaten worden vrijdag bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Het programma, waarin één deelnemer de boel probeert te saboteren, maakt zelf ook kans op de tv-prijs. “Ik hoop dat het publiek ziet dat Wie Is de Mol? met veel liefde is gemaakt”, zegt Art Rooijakkers, de presentator, donderdag in dagblad Metro. “Het verdient een keer te winnen.”

Afgelopen zomer werd al bekend dat Janine Abbring in het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol? zit. Toen kwam naar buiten dat de presentatrice tijdens de opnames een ruggenwervel had verbrijzeld. De nieuwe reeks gaat in januari van start en speelt zich af in Zuid-Afrika. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten