Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rigter live bij lokale zender Haarlem 105

De lokale omroep Haarlem 105 zendt het benefietconcert ‘Rigter Live’ maandagavond rechtstreeks uit. Tijdens de uitzending vanuit het Patronaat schuiven alle artiesten ook aan in de studio. Op het podium staan Gers Pardoel, De Dijk, Acda en de Munnik, 2Unlimited, Nielson, Miss Montreal, Waylon, Van Dik Hout en Guus Meeuwis. De uitzending van het concert begint om 19.00 uur en duurt tot middernacht.

De opbrengst wordt besteed aan onderzoek dat gericht is op het voorkomen van infecties bij de behandeling van kinderen met leukemie.

Dit type kanker kan een gunstige prognose hebben, maar de infecties die mogelijk optreden bij de behandeling kan bij een verminderde weerstand leiden tot een fatale afloop.

Oplossingen hiervoor geven dan ook direct een beter vooruitzicht. Door het belangeloos meewerken van de artiesten, de organisatie en het inzetten van vrijwilligers is de opbrengst maximaal om dit onderzoek te ondersteunen.

Wim Boerrigter 
Stichting Rigter is opgericht ter nagedachtenis aan Wim Boerrigter (12 maart 1967- 23 november 2004). Wim werd bekend onder de naam Wim Rigter. Hij kreeg onder meer bekendheid als presentator van ‘Arbeidsvitaminen’ en ‘Nachtdienst’ en als verslaggever op Radio 1. Na op 27-jarige leeftijd een hersentumor overleefd te hebben overleed Wim op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Haarlem 105
De lokale omroep Haarlem 105 zendt het benefietconcert ‘Rigter Live’ rechtstreeks uit. Haarlem 105 is te horen in de ether op 89.9 FM en via 105.1 FM en wereldwijd via Internet. [Radio.NL/Haarlem105]

Gerelateerde berichten