Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stille tocht voor grensrechter live op Omroep Flevoland

Omroep Flevoland zendt zondag de stille tocht die wordt gehouden voor de afgelopen maandag overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen rechtstreeks uit via radio en tv. Richard Nieuwenhuizen uit Almere overleed afgelopen maandag nadat hij afgelopen zondag op het sportveld in elkaar was geslagen door drie spelers van een Amsterdamse voetbalclub. De tocht wordt zondag georganiseerd door Buitenboys en is een stil protest tegen agressie in het voetbal.

De familie van Richard Nieuwenhuizen is nauw bij de tocht betrokken en wil graag deze stille tocht zondag alleen met alle voetbalverenigingen uit Almere en een aantal genodigden laten plaatsvinden. Onder de genodigden is burgemeester Annemarie Jorritsma en een kleine afvaardiging van de KNVB.

Met deze stille tocht wil de familie naar eigen zeggen stilstaan bij het overlijden van Richard Nieuwenhuizen en een sterk en krachtig signaal afgeven dat er zonder respect geen voetbal kan zijn.

De stille tocht is zondag vanaf 16.00 uur op de radio te volgen bij Omroep Flevoland. Om 16.45 uur is de tocht live op televisie te zien. [Radiowereld.NL] 

Gerelateerde berichten