Search
Close this search box.

Nieuw seizoen Nikita bij TV Veronica

Op de tv-zender FoxLife is momenteel een herhaling te zien van de eerste serie van Nikita. FoxLife zendt momenteel dagelijks 1 aflevering uit van Nikita. In 2012 is Veronica met een nieuwe serie gestart, een remake van La Femme Nikita. Vanaf zondag 3 februari is het nieuwste seizoen van de actieserie Nikita te zien bij Veronica.

Nikita, vertolkt door Maggie Q (Mission Impossible), is op jonge leeftijd gerekruteerd door Division die haar trainde tot een sluipmoordenaar. Toen zij erachter kwam dat het een corrupte organisatie betrof, ontsnapte ze en nam wraak.

In alweer het derde seizoen werkt Nikita voor de nieuwe Division. Haar eigen Division, waarmee ze de puinhoop op wil ruimen die de oude Division heeft achtergelaten.

Het derde seizoen van Nikita is vanaf zondag 3 februari om 20.30 uur bij Veronica te zien. De actieserie wordt wekelijks door gemiddeld een half miljoen kijkers gevonden en scoort uitstekend met een gemiddeld marktaandeel van 9,4% in de doelgroep 20-49. [Radiowereld.NL]