Radio 10 Gold, 538 en Slam FM in nieuw pand

Vrijdagmiddag is het nieuwe pand van 538, Slam FM en Radio 10 Gold feestelijk geopend. In het bijzijn van diverse gasten en pers opende 538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth samen met 538-oprichter en radioman Lex Harding officieel het nieuwe onderkomen aan de Bergweg in Hilversum. Aansluitend was er een live concert van Kane.

Radio 10 Gold, 538 en Slam FM
Voorheen zaten de stations verspreid over vijf Hilversumse stadsvilla’s. Nu is de hele 538Groep een paar honderd meter verderop in één ruim pand gehuisvest. Het nieuwe gebouw bevat drie ruime radiostudio’s van de drie radiomerken, een live-38studio met tribune, een tv-studio, diverse productie- en back-upstudio’s, twee gamerooms, een gym en vooral veel licht en ruimte voor de werknemers.

De aankleding is weer onder handen genomen door 538-deejay Ruud de Wild met diverse kunstwerken waaronder een beschilderde U2 Trabant boven de receptie. [Radiowereld.NL]