Search
Close this search box.

Twee miljoen kijkers voor nieuwe serie Wie is de Mol?

[Update] Het dertiende seizoen van Wie is de Mol? is donderdagavond door ruim twee miljoen mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het programma werd iets minder goed bekeken dan de start van de vorige serie, een jaar geleden trok Wie is de Mol? nog 2,1 miljoen kijkers.

Ewout Genemans moest Wie is de Mol? als eerste verlaten. In het televisieprogramma proberen bekende Nederlanders te ontdekken wie in de groep de saboteur is. Naast Joep van Deudekom en Daniël Boissevain doet Janine Abbring mee, zij raakte tijdens de opnames gewond.

De presentatrice kwam tijdens een sprong van een waterval verkeerd terecht en verbrijzelde een ruggenwervel.

Avro-presentator Art Rooijakkers: “Ik ben verguld met deze mooie kijkcijfers. En ik vind het bijzonder dat Wie is de Mol? – één van de langstlopende series van de Nederlandse televisie – ook weer in het 13e seizoen zo massaal omarmd wordt door de kijkers.” Het tweede scherm trok tijdens de uitzending 31.658 unieke bezoekers. Op twitter was Wie is de Mol? drie keer trending topic met #wieisdemol, #widm en #moltalk.

Alleen het achtuurjournaal werd met 2,1 miljoen kijkers beter bekeken dan Wie is de Mol? Goede Tijden, Slechte Tijden maakt de top drie compleet met bijna 1,6 miljoen kijkers. SBS6 heeft The Mentalist vervangen door House. De eerste dubbele aflevering van House werd bekeken door 450.000 en 600.000 kijkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten