Zoek
Sluit dit zoekvak.

Granny Award vrijdag op Q-music uitgereikt

Op Q-music is vrijdagavond de eerste Granny Award uitgereikt. Granny Rovers uit Amsterdam heeft gewonnen in het radioprogramma van Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt (Q-music). Zowel de vakjury, bestaande uit Willeke Alberti, als de Q-music luisteraars stemden massaal op deze zingende oma.

Granny Award
De prijs is Eeuwige Roem, een Gouden Platenspeler en een eigentijdse opname van de single “Sexy and I know it”.Q-music deejays Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt reikten samen met Willeke Alberti, de “Granny Award 2013” uit.

Grammy Awards
De “Granny Award 2013”, een parodie op de Grammy Awards, wordt uitgereikt aan de vooravond van de uitreiking van de Grammy Awards. De Grammy Awards worden beschouwd als dé belangrijkste muziekprijzen ter wereld waar jaarlijks internationale artiesten worden onderscheiden. Dit jaar hebben bijvoorbeeld Jay-Z, Black Eyed Peas en Kanye West de meeste nominaties in de wacht weten te slepen.

Jeroen van Inkel: “Wat deze grote artiesten kunnen, moeten Nederlandse Granny’s op zijn minst kunnen evenaren. Vandaar dat wij de Granny Award in het leven roepen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten