Search
Close this search box.

Postmen-frontmannen worden deejay op FunX

Postmen-frontmannen Remon Stotijn en Michael Parkinson gaan vrijdag 12 april voor één keer zelf als deejay aan de slag op de lokale omroep FunX uit Amsterdam. Aanleiding is de rerelease van hun album Documents, dat precies vijftien jaar geleden voor het eerst uitkwam.

Vrijdag 12 april presenteert FunX-dj One’sy samen met Remon Stotijn en Michael Parkinson van 10.00 tot 13.00 uur het programma ClassX. In de ClassX Postmen-special komen niet alleen de grootste hits van Postmen voorbij, maar laten Remon en Michael ook hun eigen favoriete classics horen.

Door wie zijn zij geïnspireerd? Wat was de eerste plaat die ze uit de platenkast van hun ouders achterover drukten? Ook luisteraars kunnen hun herinneringen van vijftien jaar geleden delen en hun favoriete muziek uit 1998 aanvragen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten