Search
Close this search box.

Tv-presentator Winston Gerschtanowitz in directie Talpa

Winston Gerschtanowitz treedt toe tot de directie van Talpa Media. De 36-jarige presentator en tv-maker is benoemd tot commercieel directeur, het bedrijf van John de Mol. Gerschtanowitz’ focus ligt op de zogeheten sponsored programmes van de tak Talpa Producties, waaronder shows als Koffietijd en Eigen Huis en Tuin vallen. Hij houdt zich met name bezig met de creatieve ontwikkeling van de programma’s.

“Dit is een volgende stap in mijn carrière”, zegt Gerschtanowitz, die ook RTL Boulevard blijft presenteren. “Televisie maken is iets dat in mijn bloed zit. Dat ik dit nu op zo’n niveau kan gaan doen is altijd een grote wens van mij geweest.”

“Hij is een van die zeldzame persoonlijkheden die zowel voor als achter de camera prima werk verrichten”, vindt John de Mol. “Ik ben dan ook blij met zijn komst in de directie van Talpa Media.”

Productiebedrijf Talpa Producties is veruit de omvangrijkste tak van Talpa Media. Het onderdeel is verdeeld in Formats en Sponsored Programmes, waar Gerschtanowitz nu de scepter zwaait. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten