Search
Close this search box.

RTL5 blij met nieuwe serie Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan

Het nieuwe ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’ is maandagavond zeer goed van start gegaan volgens RTL Nederland. Meer dan een half miljoen kijkers (525.000) in 6+ stemden af op het RTL 5-programma, waarin mensen worden gevolgd die op latere leeftijd bewust of onbewust nog maagd zijn. In de core doelgroep van RTL 5 , 20 tot 34 jaar, scoorde het nieuwe tv-programma 17,6%.

Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan
In de aflevering van volgende week maandag is te zien hoe de ‘bloedmooie’ 20-jarige Avithal nieuwe stappen onderneemt om jongens te ontmoeten en van haar maagdelijkheid af te komen.

Een nieuw gezicht is Marcel (30). Ook hij is nog maagd en wil eindelijk eens weten hoe het is om het bed met een vrouw te delen. Volgens eigen zeggen is hij een echte nerd omdat hij zijn dagen vult met het spelen van games en life action role playing (LARP).

Tenslotte wordt de stoere 24-jarige Michael gevolgd. Al zijn vrienden hebben HET al gedaan, nu alleen Michael nog. Hij is het type moederskindje, dat eerst goedkering van zijn moeder wil voor hij met een meisje naar bed gaat.

Lust, Liefde Of Laten Lopen
‘Lust, Liefde Of Laten Lopen’ ging maandag van start met 280.000 in 6+ en een marktaandeel van 6,2% in 20-34 jaar. RTL 5 heeft nog meer nieuwe programma’s op het programma staan. Zo start dinsdagavond, 7 mei, ‘Jokertje’s Jawoord’ en kan de kijker vanaf donderdag 16 mei afstemmen op de hilarische zangcompetitie ‘Killer Karaoke’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten