Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam Gaypride dit jaar wereldwijd te zien via Youtube

De Avro registreert op 3 augustus traditiegetrouw de wereldberoemde botenparade tijdens de Amsterdam Gaypride. Niet alleen worden de hoogtepunten op Nederland 3 uitgezonden maar wereldwijd is de livestream van de volledige parade te volgen via YouTube en in Nederland via de website van de Avro en op AT5.

Het commentaar wordt voorzien door Cornald Maas en op YouTube levert Michael Diederich zijn spraakwater. Speciaal voor de tv-uitzending zal Ewout Genemans nog op pad gaan voor een aantal reportages.

Dit jaar wordt de Gaypride voor de 18e georganiseerd door stichting Progay. Tachtig versierde boten trekken vanaf 14.00 uur door de Prinsengracht om het publiek in Amsterdam te vermaken. Het thema is dit jaar ‘Reflect’.

Gay Night op Radio 2
Niet alleen tv kleurt roze, ook de publieke muziekzender Radio 2 komt alweer met de derde editie van de Gay Night. Deze radiomarathon is te horen op zaterdagavond (3 augustus) van 18.00 uur tot 00.00 uur. Hans Schiffers draait samen met Corné Klijn en Edwin Diergaarde de hele avond roze Hits. Daarnaast leveren tal van bekende Nederlanders hun muzikale bijdrage. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten