Search
Close this search box.

Homo zoekt meisje op tv voor hetero-ontmaagding

De Vpro presenteert dit najaar ‘Een man weet niet wat hij mist’. In deze documentaire gaan de makers, Tim den Besten en Nicolaas Veul, op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Voor deze documentaire doen ze een oproep op tv. Ze zoeken een meisje voor een hetero-ontmaagding.

Tim (26) en Nicolaas (29) zijn homo, tenminste, dat denken ze. Nicolaas heeft het wel eens met een meisje gedaan, maar Tim niet.

Hij vraagt zich af hoe homo hij eigenlijk is. Want is ‘homo’ niet eigenlijk gewoon maar een etiket, een hokje waar hij zichzelf in heeft gestopt omdat de maatschappij van je verwacht een keuze te maken? En wat gebeurt er als Tim uit zijn hokje stapt; is hij echt zo homo als hij denkt?

Tijdens hun zoektocht praten Tim en Nicolaas met deskundigen over hun seksuele identiteit en wordt Tim gevolgd op de weg naar de hetero-ontmaagding. Zijn de grenzen van Tims (en een ieders) seksuele identiteit op te rekken?

Meisjes die het experiment willen aangaan met Tim kunnen de Vpro een mail sturen via eenman@vpro.nl. Tim en Nicolaas maakten eerder voor de Vpro de documentaire Gay-K over de eerste gaypride van Oekraïne. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten