Search
Close this search box.

Maandagavond eerste uitzending RTL Late Night op RTL4

[Update] Humberto Tan presenteert vanaf maandagavond, tussen 22.30 en 23.30 uur, een nieuwe talkshow op RTL4. In de tv-show vanuit de binnenstad van Amsterdam ontvangt hij gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek. Marlies Dekkers is één van de eerste gasten in RTL Late Night, zo laat Humberto weten.

“Ze is natuurlijk onlangs failliet verklaard, maar het gesprek gaat niet alleen om hoe dat is gekomen“, blikte Tan vooruit op zijn eerste uitzending. “Het gaat met name over hoe ga je verder, wat is je doorstart? Dat is wel een boeiend gesprek, denk ik.”

Tan belooft ‘vuurwerk’ voor de aftrap van RTL Late Night, maar hoe dat eruit gaat zien, laat Humberto in het midden.

De 47-jarige presentator is nog niet nerveus, maar verwacht in de loop van de avond gespannen te worden. “We gaan pas over 12,5 uur live. Het zou wel ernstig zijn als ik nu al klamme handen zou hebben. Dat komt zeker, maar niet ’s ochtends vroeg al.”

BNR Nieuwsradio
Humberto Tan blijft ook iedere zaterdag op BNR Nieuwsradio te horen van 12.00 uur tot 13.00 uur in het radioprogramma BNR Sportzaken. [Radio.NL/Novum]

Update
Maandagavond schuift Marlies Dekkers aan om te praten over haar doorstart, geeft Coen van Veenendaal als oprichter van Alpe d’HuZes uitleg over zijn declaratie van 160.000 euro en praat Jan Smit over de korte nachten na de geboorte van zijn tweede kind en natuurlijk ‘De Zomer Voorbij’. En advocaat Nico Meijering is furieus over het artikel van John van den Heuvel in de Telegraaf over cliënt Gwenette M.