Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sublime FM stopt met de Soulshow

Radiozender Sublime FM stopt met de Soulshow met Ferry Maat. Donderdag 29 augustus is de laatste uitzending. Reden voor het stoppen is dat Sublime FM de specials in de avond opnieuw indeelt en vernieuwd. Voor de Soulshow is hierdoor geen plek meer.

Ferry Maat zelf laat weten het jammer te vinden dat Sublime FM zijn show schrapt, maar heeft goede hoop dat hij het programma elders onder kan brengen. Via Facebook laat hij weten: “De Soulshow is niet kapot te krijgen. Ik ben in gesprek met verschillende partijen die iets met radio hebben.”

De Soulshow werd in 1972 voor het eerst op de Nederlandse radio uitgezonden bij Radio Noordzee Internationaal. Daarna volgden Radio Mi Amigo, Tros Hilversum 3/Radio 3, Radio 538 en Radio Veronica. In 2011 keerde het legendarische programma terug bij Arrow Jazz FM, de voorloper van Sublime FM. [RS/Radio.NL]