Radio 6 Soul & Jazz Awards stembus open

De ‘Radio 6 Soul & Jazz Awards’ gaan weer beginnen. De namen van de genomineerden zijn bekend uit de drie categorieën. Luisteraars van de publieke zender kunnen tot en met 2 oktober stemmen op genomineerden en bepalen zo de winnaars van de jaarlijkse radioprijzen.

Donderdag 3 oktober reikt Radio 6 de Soul & Jazz Awards uit. Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Sabrina Starke, Bo Saris en New Cool Collective treden op. De show in de Westerunie in Amsterdam wordt live op de publieke soul- en jazz zender uitgezonden.

De Radio 6 Soul & Jazz Awards bestaan uit zeven categorieën: Beste Artiest Man, Beste Artiest Vrouw, Beste Groep, Beste Album, Beste Single, Beste Soul & Jazz Talent en Beste Live Act. Op radio6.nl staan de genomineerden waarop gestemd kan worden. De awards gaan naar de beste Nederlandse soul- en jazz artiesten, gekozen door de luisteraars.

Het radiostation doet donderdag 3 oktober van 19.00 uur tot 23.00 uur rechtstreeks verslag van de show. DJ Rudy Mackay presenteert de voor- en nabeschouwingen. Om 20.00 uur is het showtime met optredens en award-uitreikingen. De podiumpresentatie is in handen van Winfried Baijens. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten