BBC presentatrice valt flauw tijdens radioshow

Een presentatrice van de BBC is afgelopen zaterdagochtend flauwgevallen tijdens haar radioshow. Nadat een plaat was afgelopen werd het opeens minuten stil op de zender, waarna een andere presentator de show overnam. Saillant detail is dat dezelfde presentatrice eerder dit jaar dronken van de radio werd gehaald.

Exotisch
Afgelopen zaterdagochtend om 9 uur begon Paula White zoals altijd aan haar radioshow op BBC Radio Stoke. Tijdens een interview met een exotische huisdierenexpert viel het al op dat ze grote moeite had met het uitspreken van het woord ‘exotisch’. Nadat een plaat was gedraaid werd het opeens minuten stil op de zender. Daarna nam opeens haar collega Den Siegertsz de show over.

Bewusteloos
Volgens de Britse roddelkrant The Sun lag White (46) een paar minuten bewusteloos in de studio voordat een ambulance arriveerde.

Opmerkelijk is dat de BBC White gelijk uit de programmering van BBC Radio Stoke heeft gehaald. Daarnaast is de bewuste show niet meer terug te beluisteren op de website van de omroep. In een verklaring laat de BBC weten dat White momenteel niet in staat is om haar radioshow te presenteren.

Dronken op de radio
Saillant detail is dat White in mei van dit jaar al dronken van de zender was gehaald. Tijdens haar laatste show op vrijdagmiddag verkondigde de presentatrice aan haar luisteraars dat ze zin had om te feesten. Ze wilde alleen liedjes draaien die zij leuk vond. Een luisteraar vertelde: “Paula je klinkt dronken” waaraan Paula antwoordde: “Ik ben niet dronken, ik heb een paar drankjes gehad, ik ben niet dronken“, gevolgd door veel gelach.

Enkele weken later bood White alsnog haar excuses aan aan de luisteraars voor haar wangedrag. Of de presentatrice binnenkort wederom terug mag keren op de zender is niet bekend. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten