Search
Close this search box.

Bijzondere versies Gute Nacht Freunde op Radio 1

Gute Nacht Freunde op z’n Rotterdams of in indiepop-stijl… Benieuwd hoe dat klinkt? Om te vieren dat ‘Met het Oog op Morgen’ dinsdag 5 november voor de 13.000e keer uitzendt spelen onder andere de bands The Kik en Venice de openingstune van ‘het Oog’, Gute Nacht Freunde, op geheel eigen wijze.

Bij de feestelijke uitzending, die voor de gelegenheid uit Studio Desmet in Amsterdam komt en wordt gepresenteerd door Mieke van der Weij, zal ook publiek aanwezig zijn. En er is niet alleen muziek, onder anderen Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig, is te gast om te praten over zijn schrijfdebuut ‘Sjeumig’. Deze verhalenbundel zal in november verschijnen.

Like & win
Bij de feestelijke 13.000e uitzending bij de Nieuws-en muziekzender Radio 1 zijn 100 luisteraars welkom. Mensen die kans willen maken op één van deze 100 publieksplaatsen hoeven alleen maar de Facebookpagina van het Oog te liken. De 100 plaatsen worden verloot onder de ’likers’ van het Oog op Facebook. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten