De Wereld Draait Door organiseert bingospelletje voor de Filipijnen

Het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ op Nederland 3 staat komende maandag (18 november) geheel in het teken van de ramp op de Filipijnen en haakt daarmee aan bij de nationale actie. Met de kijkers wordt een speciale uitzending gemaakt om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan.

Voor minimaal honderd euro per persoon krijgt de kijker tijdens de uitzending kans op een halve minuut zendtijd in ‘De Wereld Draait Door’.

“Iedereen die kan dansen, zingen, dichten, goochelen, rappen of op een andere manier grote indruk kan maken in een halve minuut, koopt een bingo-nummer en daarmee een plek in de studio.” Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbregts draaien aan het Bingo-molentje en degene wiens nummer valt, mag optreden. Aanmelden kan via dwdd.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten