Marco Borsato wordt programmadirecteur bij 100%NL

Marco Borsato is aanstaande maandag (25 november) voor één dag programmadirecteur bij het landelijke radiostation 100%NL. Hij zal de playlist voor die dag ‘helpen’ bepalen, de deejays instrueren en natuurlijk veelvuldig te horen zijn op 100ProcentNL.

Marco is op dit moment nog één van de populairste en meest succesvolle Nederlandse artiesten van de laatste decennia en kan zijn volledige huis inrichten met awards. Reden genoeg om Marco ‘Programmadirecteur voor een dag’ te laten zijn.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Heerlijk om even het programmadirecteur-stokje voor een dag over te kunnen dragen aan Marco Borsato. En dat doe ik met een gerust hart, want Marco draait al flinke tijd mee in de muziekindustrie. Daarom kan ik er van uit gaan dat hij de goede keuzes maakt en aanstaande maandag een fijne 100%NL-muziekdag neerzet.” [Radiowereld.NL]