Radio Noord-Holland marktleider met 12,1%

Radio Noord-Holland is op dit moment weer marktleider in eigen regio, met een marktaandeel van maar liefst 12,1%. Dit blijkt uit cijfers van NLO/Intomart GfK over de periode september-oktober 2013. Met een stijging van 0,3% ten opzichte van de vorige periode staat het radiostation weer op nummer 1 in de eigen regio.

Presentator Peter Maarsen, iedere werkdag te beluisteren van 06:30 tot 09:00 uur, is verheugd met de cijfers: “Goed om te horen dat mensen ons weten te vinden. Radio Noord-Holland is vertrouwd dichtbij met een wereldse blik.”

In de regio Noord-Holland staat Sky Radio op de tweede plaats met een marktaandeel van 11,5% en Radio 1 en Radio 538 op een gezamenlijke 3e plaats met 10,4% volgens NLO/Intomart GfK in sept.- okt. 2013. Radio Noord-Holland was voor de laatste keer marktleider in augustus 2011. [Radiowereld.NL]