Abrupt einde aan Glazen Hunebed in Gieten

Drie deejays in ‘het Glazen Hunebed’ in Gieten van de lokale omroep Radio Aa en Hunze zijn vrijdagavond onwel geworden en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie werd gedacht aan koolmonoxidevergiftiging, maar na metingen van de brandweer bleek dat niet het geval te zijn.

De organisatie meldt zaterdagochtend dat er problemen met de kachel waren, zo meldt RTV Drenthe. Twee deejays,Bert Koning, Bram Koster, zijn inmiddels weer uit het ziekenhuis. Leon de Jonge moest ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven.

De organisatie heeft daarom besloten om de activiteiten per direct te staken. “Een groot aantal vrijwilligers heeft wekenlang veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen, maar de lol is er van af“, vertelt woordvoerder Lucien Meertens desgevraagd. “Gelukkig gaat het goed met de deejays, dat is het allerbelangrijkste.”

De deejays van de lokale radio-omroep Aa en Hunze uit de gemeente Aa en Hunze in Drenthe bivakkeerden sinds donderdag 21.00 uur in een glazen huis om geld op te halen voor mensen van de voedselbank. Zaterdag om 21.00 uur zou het bedrag bekend worden gemaakt door Van Oosterhout.

Bert Koning, Bram Koster en Leon de Jonge haalden met de inzamelingsactie toch ruim vierduizend euro op. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email