Coastline FM tijdelijk uit de lucht door stormschade

Coastline FM, de regionale commerciële zender op Texel, is uit de lucht. Door de wind is de zendmast bij Den Burg afgelopen weekeinde omgewaaid. Waarschijnlijk is Coastline FM hierdoor een maand lang niet te ontvangen via de ether, 94,5 FM.

Doordat de zendmast is omgewaaid is Coastline FM op dit moment ook niet via de kabel te beluisteren. Coastline FM blijft wel te beluisteren via internet.

Coastline FM: “De schade is behoorlijk en het zal even duren voordat de FM zender weer “On the Air” is. Uiteraard gaan de programma’s gewoon door op onze 4 audiostreams.

Doordat de mast van 40 meter door de hevige storm is gegrepen lijkt het erop dat we een serious request actie moeten opzetten om Coastline weer in de lucht te krijgen. Financiële hulp is nu meer dan welkom.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten