Search
Close this search box.

Luc Van Rooij van Radio Veronica naar GrandPrix Radio

Radio Veronica deejay Luc van Rooij stapt half december over naar GrandPrixRadio. Hij zal ieder avond te beluisteren zijn tussen 18.00 en 00.00 uur. Luc was jarenlang te horen in de avond bij Radio Veronica en de afgelopen jaren door ernstige ziekte geveld. Enkele weken na zijn genezing en comeback bij Veronica werd hij ontslagen wegens reorganisatie.

Luc kan bij GrandPrix Radio zijn passie voor radio perfect combineren met zijn passie voor autosport, zo meldt het internetstation.

Luc van Rooij: “Toen ik voor het eerst op Zandvoort Mario Andretti voorbij zag én hoorde komen in de John Player Special-Lotus was ik verkocht. Samen met honkbal , wat ik zelf speelde, was dit de meest gave sport ever! Jaren later, met het tv-commentaar van Olav Mol, was het helemaal klaar. Midden in de nacht mijn bed uit, voor gek verklaard door vrienden, familie en echtgenote(s), het maakte mij niets uit, dit is mijn ding.

En om dan nu met andere Formule 1 wierdo’s bij GrandPrix Radio programma maken,… geweldig. Gentlemen trappuh met dat hok.

Olav Mol: “Wij zijn als GrandPrix Radio natuurlijke apetrots dat Luc deel gaat uitmaken van onze “pitcrew’’.

Naast iedere avond Luc van Rooij is ook sinds kort de Ronald Molendijk (Club Dj/Platenproducent/Veronica Award winnaar) te horen op GrandPrix Radio op vrijdagavond van 22 tot 23 uur met zijn programma “Kickstarter”. [Radiowereld.NL]