Search
Close this search box.

BNN komt met dagelijkse tv-programma De Social Club

Geraldine Kemper, Tim Hofman, Kraantje Pappie, Filemon Wesselink, Stephanie Louwrier, Frank Evenblij en Jelte Sondij gaan het nieuwe dagelijkse BNN-programma De Social Club presenteren. De Social Club is vanaf maandag 6 januari elke werkdag te zien om 19:55 uur bij BNN op 3.

Maar daarmee is de club nog lang niet compleet. In De Social Club boren de presentatoren hun netwerk van online vrienden aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. BNN: “Als je de presentatoren liked, dan hoor je automatisch bij club en kan er na een post of tweet zomaar een presentator met camera voor je neus staan.”

De presentatoren maken reportages over alles dat hen fascineert en onderwerpen die trending zijn. Ook gaan ze op missie om antwoord te krijgen op de boeiendste vragen van de dag.

BNN-Presentator en social media-expert Tim Hofman: ‘Dit wordt fucking epic: tv maken met iedereen die zin heeft! De Social Club is helemaal van de kijkers: zij bepalen de onderwerpen en mensen die aan bod komen. Een harde klus en een goeie uitdaging voor dit team. Voor mijzelf wordt het the best of both worlds: internet en televisie. Eindelijk.’

Naast Tim komen ook Geraldine en Filemon uit de stal van BNN. Frank maakt het programma ‘Evenblij met…’ en was samen met Jelte Sondij als Jakhals te zien in De Wereld Draait Door. Groningse rapper Kraantje Pappie en actrice Stephanie Louwrier hebben eerder gepresenteerd voor 101.TV en maken nu hun debuut bij BNN. De laatste presentator van de club wordt binnenkort bekend gemaakt via Twitter.

In De Social Club gaan de presentatoren niet alleen langs bij hun online vrienden, maar worden ook belangrijke issues bij de ballen gepakt in de rubriek #durftevragen: Heeft een pinguïn bijvoorbeeld knieën? Zijn er basisschoolkinderen die nog borstvoeding krijgen? En waarom zitten er altijd gaatjes in mijn shirt ter hoogte van de broekrand? [Radiowereld.NL]
 

Gerelateerde berichten