Search
Close this search box.

Jeroen van Koningsbrugge op Radio 538 scoort niet

Luisteraars van Radio 538 moeten vooralsnog niets hebben van het nieuwe wekelijkse radioprogramma van Jeroen van Koningsbrugge. Op Twitter krijgt zijn radioshow Jurk FM, naar het gelijknamige cabaretduo, er flink van langs.

Samen met Dennis van der Ven bespreekt Jeroen van Koningsbrugge voortaan iedere zondagavond tussen 22.00 uur en 24.00 uur de week op grappige wijze. Van Koningsbrugge beloofde vooraf dat het een radioprogramma met veel improvisatie zou worden, zo was eerder al op Radio.NL te lezen..

Veel luisteraars vinden het daarom vreemd dat de sketches niet live zijn. “Je hoort dat ze het apart hebben ingesproken. Jammer hoor”, schrijft een luisteraar. Op de website van Omroep Brabant staan veel reacties, die ook op Twitter te lezen waren. [Radio.NL/Omroep Brabant]