Search
Close this search box.

NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune nieuwe voice-over Ned 3

Bart Jan Cune is de nieuwe zenderstem van Nederland 3. Maandag 20 januari is hij voor het eerst te horen in de programma-aankondigingen van de jongerenzender van de publieke omroep. Bart Jan is de opvolger van Eric Corton.

Netmanager Roek Lips: “Bart Jan heeft als nieuwslezer van NOS op 3FM, FunX en Radio 6 bewezen dat zijn stemgeluid aanslaat bij onze jonge doelgroep. Bovendien denk ik dat zijn veelzijdigheid én zijn gevoel voor humor uitstekend past bij Nederland 3.”

Bart Jan Cune: “Erg eervol dat ik deze klus mag klaren voor een mooi merk als Nederland 3. Ik hoop het met minstens zo veel passie te doen als mijn voorganger Eric Corton. Het is voor mij als ‘nieuwsstem’ een hele andere tak van sport, maar inhoudelijk past het mooi bij mijn dagelijks streven om de boodschap die verteld moet worden kernachtig, enthousiast en op een heldere manier over te dragen aan de kijker en de luisteraar. Ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan combineren met mijn huidige werk als nieuwslezer.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten