Zaterdag start Week van de Jaren 60 op Radio 5 Nostalgia

De publieke nostalgische zender Radio 5 Nostalgia staat van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 februari een week lang in het teken van de jaren zestig. Radio 5 draait zeven dagen lang evergreens uit het decennium. Op vrijdag 7 februari draait Radio 5 Nostalgia de Top 200 van de Jaren 60.

De Week van de Jaren 60 begint op zaterdag 1 februari om 7.00 uur en duurt tot en met vrijdag 7 februari. Luisteraars horen in de Radio 5 programma’s muziek van artiesten als The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, Wim Sonneveld, Boudewijn de Groot, Anneke Grönloh en Willeke Alberti. Radio 5 draait veel evergreens uit het tijdperk en haalt met luisteraars leuke verhalen op.

Top 200 van de Jaren 60
Vrijdag 7 februari is de finale, dan is de Top 200 van de jaren 60 te horen. Luisteraars kunnen tot en met donderdag stemmen voor de Top 200 van de Week van de Jaren 60. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email