3FM duikt week lang in de muziek van de Zeroes

De landelijke publieke popzender 3FM start vrijdagavond om 18.00 uur met ‘Zeroes Request’. Vanaf dat moment is op 3FM alleen muziek te horen van het vorige decennium: 2000-2009. En op vrijdag 14 februari komt 3FM met de Zeroes Request Top 100.

3FM draait een ruime week tracks van artiesten uit de Zeroes, zoals Eminem, Coldplay, Destiny’s Child, The Killers, Amy Winehouse, Justin Timberlake en Queens of The Stone Age. De 3FM Mega Top 50 brengt zaterdag 8 februari van 15.00 tot 18.00 uur de 50 populairste covers uit de Zeroes. Finale van de week is de Zeroes Request Top 100, vrijdag 14 februari van 10.00 tot 18.00 uur.

Alle deejays van de staatszender hebben ook een Zeroes Request clip gemaakt. Ze dansen op ‘Watskeburt’ van de Jeugd van Tegenwoordig en luisteraars doen voor de webcam diezelfde pose na. Het resultaat is een ‘user generated videoclip’ met luisteraars en artiesten als Blaudzun, Di-rect en Chef Special. De Zeroes Request clip is te zien op de website van 3FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email