Champions League op Nederland 3 en Radio 1

Welke clubs zetten een belangrijke stap in de richting van de kwartfinales van de Champions League? Dinsdag en woensdag staan er weer vier achtste finales op het programma. Twee daarvan zijn live te volgen bij de NPO op Nederland 3 en Radio 1.

Op dinsdag wordt de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Olympiakos Piraeus en Manchester United rechstreeks uitgezonden op Nederland 3 en Radio 1. Een dag later, op woensdag, is het de beurt aan Galatasaray en Chelsea. De wedstrijden Zenit St. Petersberg – Borussia Dortmund en Schalke 04 – Real Madrid worden na afloop ruim samengevat.

Het commentaar bij Olympiakos Piraeus en Manchester United wordt verzorgd door Ronald van der Geer en de analyses komen van Youri Mulder en Ronald Waterreus. Presentator Jack van Gelder en wedstrijdcommentator Jeroen Elshoff reizen woensdag voor de achtste finale tussen Galatasaray en Chelsea af naar Turkije, Ronald Koeman, Youri Mulder en Tom Egbers daarentegen analyseren de wedstrijd vanuit Hilversum.

Beide wedstrijden zijn dinsdag en woensdag vanaf 20.15 uur te zien op Nederland 3. Op de muziek- en nieuwszender Radio 1 zal ‘Langs de Lijn’ live verslag doen van de wedstrijden op dinsdag en woensdag vanaf 21.00 uur. [Radiowereld.NL]

Olympische sporters gehuldigd op Radio1 en Ned1
Met acht keer goud, zeven keer zilver en negen keer brons waren het de beste Olympische Winterspelen ooit voor Nederland. Dinsdag vindt de landelijke huldiging van de sporters plaats in Den Haag, live vanaf 13.20 uur te volgen op Nederland 1 en de landelijke publieke zender Radio 1.

De olympische ploeg wordt in de Ridderzaal ontvangen door koning Willem-Alexander, koningin Máxima en premier Mark Rutte. Het drietal was ook van de partij in Sotsji. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email