Duitsland: Kiss FM stopt via landelijke DAB-net

Kiss FM stopt met uitzenden via digitale etherradio in Duitsland. Op 31 maart verdwijnt de jongerenzender uit Berlijn van het landelijke DAB-net op kanaal 5C. Reden voor het plotselinge stopzetten is een flink verschil van mening tussen Kiss FM eigenaar Frank Otto Medienbeteiligungsgesellschaft en zenderexploitant Media Broadcast.

Sinds augustus 2011 is Kiss FM te beluisteren via het landelijke DAB-net in Duitsland. Inmiddels is dit net al via 55 zenders te ontvangen in grote delen van Duitsland. Stations als Radio Bob, Sunshine Live, Deutschlandfunk, Kiss FM, Klassik Radio en Schlagerparadies zijn in vrijwel alle grote steden en langs diverse belangrijke autobahnen digitaal via de ether te ontvangen.

Lees verder in het grootste DAB Dossier van Europa

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email