Gordon en Gerard Joling krijgen nieuwe tv-show bij RTL4

Gordon, Gerard Joling zijn samen te zien in de nieuwe improvisatieshow ‘Alles Mag op Vrijdag’. Dat maakten de mannen bekend in RTL Boulevard. De show, die zich afspeelt op een schuin podium, is vanaf 26 april te zien op RTL 4. Naast de zangers zal ook Jandino Asporaat te zien zijn.

“Het wordt hilarisch”, zei Jandino Asporaat. Wat de heren precies wilde vertellen was niet te verstaan door het enorme lachsalvo van deskundige Albert Verlinde door het gesprek heen.

Verdere details van het nieuwe programma zijn nog niet bekend, wel gaan er bekende Nederlanders mee doen. “Ik zag het format en het leek me ontzettend leuk”, aldus Joling. Gordon grapte dat Joling enkel voor het geld meedoet. “Ik krijg meer dan Gordon betaald krijgt.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email