Landelijke zender 100%NL blij met nieuwe luistercijfers

Het nieuwe jaar begint goed voor 100%NL. Volgens de luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode december 2013 en januari 2014 is het marktaandeel van 100ProcentNL gestegen naar 3,9%. Vorig jaar was het marktaandeel in deze periode nog 3,4%.

Algemeen directeur Carlo de Boer: ‘De Nederlandse popmuziek blijft onverminderd populair. Ondanks het kerstgeweld is het marktaandeel van 100%NL deze maanden omhoog gegaan. Hiermee scoren we flink beter dan vorig jaar in dezelfde periode. Dat belooft veel goeds voor 2014.

Uiteraard blijven we onvermoeid doorgaan met het verwennen van onze luisteraars en potentiële nieuwe luisteraars. Aanstaande maandag starten we met de 100%NL Top 250, een over overzicht van de beste en mooiste platen uit Nederland.’ [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email